GreenFixx voert uit

en doet uw  tuinonderhoud…

GreenFixx voert uit

en doet uw  tuinonderhoud…

GreenFixx voert uit

en doet uw  tuinonderhoud…

Uw tuin door ons laten onderhouden

Wilt u uw tuin laten onderhouden door de specialisten van GreenFixx? Dat kan! Vraag bij ons een offerte aan en wij nemen snel contact met u op.

Tuinonderhoud

Een ding is zeker… Ieder huishouden met een tuin heeft te maken met tuinonderhoud òf iedere tuin, of dit nu een particuliere, bedrijfsmatige of een openbare tuin betreft heeft onderhoud nodig. Bij onderhoud denken we aan het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken en het bemesten van gazon/grond. Voor u misschien een hele klus, voor GreenFixx dagelijks werk, waardoor dergelijke werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

 

Gazononderhoud

Voor het uitvoeren van grondverbetering, egaliseren van gazon voor het leggen van graszoden of het inzaaien van uw gazon tot het onderhoud van uw gazon, bij GreenFixx bent u aan het juiste adres!

GreenFixx heeft de kennis en machines om uw gazon te verticuteren, beluchten en machinaal door te zaaien.

GreenFixx is de professionele hovenier in uw omgeving die u graag van dienst is. Het hoveniersbedrijf neemt graag uw ‘tuinzorgen’ uit handen en zorgt ervoor dat uw tuin er in ieder jaargetijde perfect onderhouden bij ligt.

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin.

Het complete onderhoud van uw tuin uit handen geven? Of onderdelen daarvan zoals het uitvoeren van een voor-, of najaarsbeurt, het snoeien van de haag of maaien van het gazon? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Wij geven je graag advies!

Weet je zelf niet goed wat je wanneer moet doen? Geen probleem! Daar zijn wij voor dus wij helpen je graag op weg!

Download onze tuinkalender als .pdf (je vind hem hiernaast -of hieronder als je op je mobiele telefoon kijkt) of ga verder op deze pagina en bekijk onze online tuinkalender waar je ook meteen een link kunt vinden naar producten die je misschien nodig hebt!

Download (en bewaar) onze tuinkalender!

Onderhoudskalender

Wat staat er binnenkort te doen?

augustus

Augustus, Deze maand is het vooral genieten van alles wat bloeit in de tuin! Worden sluimerende tuinplannen steeds maar uitgesteld? Maak ze concreet met een wensenlijst en vraag GreenFixx vrijblijvend om advies.

September

September, de nazomer is begonnen. Het is tijd om de hagen voor de 2de keer te snoeien en het gazon een opfrisbeurt te geven. Hulp nodig bij het uitvoeren van alle tuinwerkzaamheden? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Oktober

Oktober, het is planttijd. GreenFixx helpt u graag bij het herinrichten van je borders en het planten van hagen en bomen. Neem vrijblijvend contact met ons op

November

November! Plant nu de voorjaarsbollen en maak de tuin klaar voor de winter. Kortom het tijd om een Najaarsbeurt in te plannen! Geen tijd, geen groene vinger of zin om zelf de tuin winterklaar te maken? Plan dan nu een afspraak in bij GreenFixx.

December

December, het is Winter in de tuin! Uw tuin nog niet winterklaar gemaakt? Het kan nog steeds. GreenFixx staat u daar graag in bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het uitvoeren van het winteronderhoud.

januari

In Januari is de natuur op z’n stilst. De tuin is in blijde verwachting van een nieuwe lente. Het moment om nieuwe tuinplannen te maken en de bomen te snoeien! GreenFixx staat u graag bij in het uitwerken van uw tuinplannen en wensen, u Droomtuin begint immers met goed advies en een op maat gemaakt ontwerp.

februari

In februari loopt de winter op z’n eind en kun je de tuin voorbereiden op het nieuwe, komende groeiseizoen. Het wordt weer tijd om heel rustig het zaaien, planten en snoeien voor te bereiden. Als het weer het toelaat kan er in de tuin van alles gebeuren. GreenFixx staat u graag bij, bij het uitvoeren en uitwerken van uw tuinplannen.

maart

In maart kun je het beste de voorjaarsbeurt uitvoeren in je tuin: snoeien van de vaste planten (ook siergrassen). Knip het oude blad weg zodat de plant opnieuw kan uitlopen. Verwijder daarnaast ook gelijk het onkruid en snoei andere planten en struiken indien nodig en denk ook aan je gazon. GreenFixx kan de voorjaarsbeurt ook voor u uitvoeren.

april

April, Het is nu echt voorjaar. Dat betekent dat heel veel klussen in de tuin juist nú kunnen gebeuren…. je gazon ligt er een beetje triest bij. Tijd om daar iets aan te doen. Hulp nodig bij het maken en uitvoeren van uw tuinonderhoud en tuinplannen? GreenFixx adviseert u graag!

mei

Mei is de maand bij uitstek om te genieten van tuinklussen. De hele tuin groeit en bloeit in mei en dus ook het onkruid. Dat betekent dus dat je onkruid moet gaan wieden. De tuin te groot, of te weinig tijd? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

juni

Juni, de zomer is begonnen! Juni is de snoeimaand voor de buxus, de taxus en de beukenhaag.
Heeft u tuinplannen voor het najaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er is nog voldoende tijd om de plannen uit te werken, zodat we in september/ oktober kunnen starten.

juli

Juli, het is hartstikke zomer! En de tuin is op zijn mooist nu bijna alles in bloei staat. Denkt u er aan om water te geven bij extreme warmte? Heeft u tuinplannen voor het najaar? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Er is nog voldoende tijd om de plannen uit te werken, zodat we in september/ oktober kunnen starten.

Bezorgen

Wij bezorgen zwaardere producten gratis in de volgende straal: Vledder, Vledderveen, Noordwolde, Oosterstreek, Boijl, Frederiksoord, Nijensleek, Wilhelminaoord, Eesveen, Steenwijk, Wapserveen, Havelte, Uffelte, Darp, Diever, Dieverbrug, Dwingeloo & Wapse

Afhalen

Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 16:30 & 17:30 of op zaterdag (Tijdstip in overleg)

Verzenden

Wij verzenden momenteel nog via de tarieven van Post NL.

Niet goed, geld terug

Niet goed? Wanneer je binnen 14 dagen retourneert (en bij zaden de verpakking nog ongeopend) is krijg je je geld, inclusief de verzendkosten van ons terug. De kosten voor het retourzenden zelf zijn wel voor rekening van de klant.

Greenfixx op Instagram

Volg je ons al op instagram?

0
    0
    Uw steekwagen
    Je wagen is leegTerug naar de winkel