Greenfixx adviseert
in onderhoud…

Onderhoudskalender

Wat staat er binnenkort te doen?

februari

In februari loopt de winter op z’n eind en kun je de tuin voorbereiden op het nieuwe, komende groeiseizoen. Het wordt weer tijd om heel rustig het zaaien, planten en snoeien voor te bereiden. Als het weer het toelaat kan er in de tuin van alles gebeuren. GreenFixx staat u graag bij, bij het uitvoeren en uitwerken van uw tuinplannen.

maart

In maart kun je het beste de voorjaarsbeurt uitvoeren in je tuin: snoeien van de vaste planten (ook siergrassen). Knip het oude blad weg zodat de plant opnieuw kan uitlopen. Verwijder daarnaast ook gelijk het onkruid en snoei andere planten en struiken indien nodig en denk ook aan je gazon. GreenFixx kan de voorjaarsbeurt ook voor u uitvoeren.

april

April, Het is nu echt voorjaar. Dat betekent dat heel veel klussen in de tuin juist nú kunnen gebeuren…. je gazon ligt er een beetje triest bij. Tijd om daar iets aan te doen. Hulp nodig bij het maken en uitvoeren van uw tuinonderhoud en tuinplannen? GreenFixx adviseert u graag!

mei

Mei is de maand bij uitstek om te genieten van tuinklussen. De hele tuin groeit en bloeit in mei en dus ook het onkruid. Dat betekent dus dat je onkruid moet gaan wieden. De tuin te groot, of te weinig tijd? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

juni

Juni, de zomer is begonnen! Juni is de snoeimaand voor de buxus, de taxus en de beukenhaag.
Heeft u tuinplannen voor het najaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er is nog voldoende tijd om de plannen uit te werken, zodat we in september/ oktober kunnen starten.

juli

Juli, het is hartstikke zomer! En de tuin is op zijn mooist nu bijna alles in bloei staat. Denkt u er aan om water te geven bij extreme warmte? Heeft u tuinplannen voor het najaar? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Er is nog voldoende tijd om de plannen uit te werken, zodat we in september/ oktober kunnen starten.

augustus

Augustus, Deze maand is het vooral genieten van alles wat bloeit in de tuin! Worden sluimerende tuinplannen steeds maar uitgesteld? Maak ze concreet met een wensenlijst en vraag GreenFixx vrijblijvend om advies.

September

September, de nazomer is begonnen. Het is tijd om de hagen voor de 2de keer te snoeien en het gazon een opfrisbeurt te geven. Hulp nodig bij het uitvoeren van alle tuinwerkzaamheden? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Oktober

Oktober, het is planttijd. GreenFixx helpt u graag bij het herinrichten van je borders en het planten van hagen en bomen. Neem vrijblijvend contact met ons op

November

November! Plant nu de voorjaarsbollen en maak de tuin klaar voor de winter. Kortom het tijd om een Najaarsbeurt in te plannen! Geen tijd, geen groene vinger of zin om zelf de tuin winterklaar te maken? Plan dan nu een afspraak in bij GreenFixx.

December

December, het is Winter in de tuin! Uw tuin nog niet winterklaar gemaakt? Het kan nog steeds. GreenFixx staat u daar graag in bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het uitvoeren van het winteronderhoud.

januari

In Januari is de natuur op z’n stilst. De tuin is in blijde verwachting van een nieuwe lente. Het moment om nieuwe tuinplannen te maken en de bomen te snoeien! GreenFixx staat u graag bij in het uitwerken van uw tuinplannen en wensen, u Droomtuin begint immers met goed advies en een op maat gemaakt ontwerp.

Bezorgen

Wij bezorgen zwaardere producten gratis in de volgende straal: Vledder, Vledderveen, Noordwolde, Oosterstreek, Boijl, Frederiksoord, Nijensleek, Wilhelminaoord, Eesveen, Steenwijk, Wapserveen, Havelte, Uffelte, Darp, Diever, Dieverbrug, Dwingeloo & Wapse

Afhalen

Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 16:30 & 17:30 of op zaterdag (Tijdstip in overleg)

Verzenden

Wij verzenden momenteel nog via de tarieven van Post NL.

Niet goed, geld terug

Niet goed? Wanneer je binnen 14 dagen retourneert (en bij zaden de verpakking nog ongeopend) is krijg je je geld, inclusief de verzendkosten van ons terug. De kosten voor het retourzenden zelf zijn wel voor rekening van de klant.

Greenfixx op Instagram

Volg je ons al op instagram?

0
    0
    Uw steekwagen
    Je wagen is leegTerug naar de winkel