Tuinmeubilair en TuininrichtingKleed je tuin aan en maak het helemaal jouw eigen ruimte!

Voor het aan kleden van je tuinkan GreenFixx je ook helpen!

Bij een overkapping, waar u het hele jaar heerlijk van kunt genieten hoort natuurlijk ook een goede tuinset of lounge set bij om het geheel af te maken, meubels mogen anno 2019 een mix en match zijn van verschillende materialen en types. Bijvoorbeeld vintage in combinatie met nieuw. Riet, teakhout of juist de mooie allweather loungesets en tuinmeubelen van Exotan.

Naast het geven van tuinadvies, het ontwerpen, aanleggen, renoveren of onderhouden van uw tuin bieden wij u nu ook een ruim assortiment aan tuinmeubelen & ELHO Potten.

De Elho Pure Potten zijn een eyecatcher in elke tuin en de producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. ELHO producten zijn altijd van de beste kwaliteit, gaan lang mee en worden ontworpen om het beste uit uw planten te halen. ELHO produceert met 100% schone windenergie, en 55% van hun producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal.

Benieuwd naar de tuinmeubelen die GreenFixx voor u heeft geselecteerd om heerlijk lang na te kunnen tafelen na de BBQ of lekker te loungen onder de overkapping. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag de brochure aan per e-mail: info@greenfixx.nl

Meer informatie? Neem contact met ons op!