GreenFixx is de hovenier bij uitstekvoor het ontwerp van uw tuin

De ideale tuin is voor iedereen en elke locatie weer anders. Voor de één moet een tuin een droomplaatje zijn, voor de ander gewoon praktisch en zonder teveel onderhoud. GreenFixx is uw hovenier met uniek onderhoudsplan en creatief ontwerp. Uw tuin is immers veel meer dan het lapje grond rondom je huis. Uw woongenot kan er door versterkt worden óf juist niet.  Naast praktisch moet een tuin ook sfeervol zijn, een echte verlenging van uw woonkamer. Ook bij een droomtuin ontkom je niet aan de praktische kant. Wat je allemaal wilt van een tuin en de dagelijkse praktijk moeten in balans zijn. Tot slot is het belangrijk te kijken naar de ligging van de tuin (zon), de omgeving en de architectuur van uw huis.

Praten met Joost Ottink van GreenFixx kan u inzicht in de mogelijkheden opleveren, laat u aangenaam verrassen door de ideeënrijkdom en praktische oplossingen van GreenFixx. Joost Ottink spreekt uit ervaring als het gaat om het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin en geeft u vrijblijvend advies op maat.

GreenFixx is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt wanneer het om tuin gerelateerde zaken gaat. Bijna iedere aanvraag en tuinwens kan door GreenFixx gerealiseerd worden. Uw tuin(ontwerp) bestaat uit de volgende elementen;

Sierbestrating is een onmisbaar en zeer belangrijk element in de tuin. Sierbestrating geeft sfeer aan de tuin. Het is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp en de tuinaanleg. Denk daarbij aan de paden in de tuin en het terras zodat u heerlijk buiten in de tuin kunt zitten. Een mooi aangelegde tuin is pas helemaal af wanneer ook de bestrating in stijl is met uw woning. En bestrating is niet alleen mooi, het is ook praktisch en maakt van uw tuin nog meer een verlengstuk van uw woning. Wij verzorgen de sierbestrating in uw tuin met de grootste zorg!

Erfafscheiding: De juiste erfafscheiding zorgt voor privacy! Bij een tuinafscheiding kunt u denken aan een natuurlijke tuinafscheiding, zoals bijvoorbeeld een haag, betonmatten met gevlochten hedera of een kant en klaar haag. Wilt u liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding, dan kunt u kiezen voor een schutting. Schuttingen zijn in veel varianten beschikbaar, denk aan verschillende types hout, composiet, aluminium, bijna alles is tegenwoordig mogelijk. GreenFixx kan u adviseren welk type afscheiding het beste bij uw wensen, tuin en omgeving past. Kiest u voor een “groene” afscheiding, dan kunnen wij deze indien gewenst na de aanleg ook 2 x per jaar komen snoeien voor het beste groeiresultaat!

Verlichting: Licht in de tuin maakt dat je op zomeravonden prettig kunt buiten zitten. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit binnen de tuin in kunt kijken. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel maar zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis. Tenslotte is licht natuurlijk ook functioneel. Het maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Met de juiste buitenverlichting geniet je dus nog meer van je tuin of terras. Vraag ons vrijblijvend naar de brochure van Inlite met het volledige assortiment en prijzen.

Gazon, Beplanting & Onderhoud: “Creëer je eigen groene oase in de tuin”  Een gazon is één van de belangrijkste blikvangers van de tuin. Een gazon creëert immers ruimte, verbindt de diverse onderdelen van de tuin en accentueert de tuinindeling. Bij het aanleggen van het gazon kunt u kiezen uit het aanleggen met graszoden of met graszaad. GreenFixx kan u adviseren wat het beste is voor uw tuin en budget. De aanleg van het gazon maakt onderdeel uit van het beplantingsplan.

Met een goed beplantingsplan kunt u het hele jaar plezier beleven aan uw tuin en kan je ook zorgen voor een goede leefomgeving voor dieren en insecten. GreenFixx kan u volledig ontzorgen op het gebied van beplanting in de tuin. We denken met u mee over de sfeer en de uitstraling van uw tuin, de verschillende bloeiperiodes en hoogtes van de planten, de mate van onderhoud (onderhoudsarm) en kwaliteit van het eindresultaat. Na oplevering van de tuin kunt u deze (deels) zelf onderhouden, maar ook wij kunnen het onderhoud voor u uitvoeren. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!