Tuinontwerp

Voor iedereen een tuin op maat...

GreenFixx is de hovenier bij uitstekvoor het ontwerp van uw tuin

De ideale tuin is voor iedereen en elke locatie weer anders. Voor de één moet een tuin een droomplaatje zijn, voor de ander gewoon praktisch en zonder teveel onderhoud.

Tegenwoordig is een tuin meer dan functionele grond rondom een huis. Een tuin wordt gezien als een verlengstuk van de woonkamer. Naast praktisch moet een tuin ook sfeervol zijn. Uw woongenot kan er door versterkt worden óf juist niet.

Ook bij een droomtuin ontkom je niet aan de praktische kant. Wat je allemaal wilt van een tuin en de dagelijkse praktijk moeten in balans zijn. Praten met Joost Ottink van GreenFixx kan u inzicht in de mogelijkheden opleveren. Hij spreekt uit ervaring als het gaat om het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin en geeft u vrijblijvend advies op maat.

GreenFixx is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt wanneer het om tuin gerelateerde zaken gaat. Bijna iedere aanvraag en tuinwens kan door GreenFixx gerealiseerd worden. Samen met de klant bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of van gedachten wisselen over een tuinontwerp, aanleg, tuinrenovatie of onderhoudsplan neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact met ons op!