De diensten die GreenFixx biedt…

Voor GreenFixx staat uw tuinplezier voorop. U kunt bij ons terecht voor zowel, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Dat is prettig want op deze manier kunnen wij u altijd bedienen.

Tuinontwerp
De ideale tuin is voor iedereen en elke locatie weer anders. Voor de één moet een tuin een droomplaatje zijn, voor de ander gewoon praktisch en zonder teveel onderhoud. Daarnaast moet een tuin niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.
GreenFixx bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wilt u zich graag wanen in een luxe buitenruimte, wat dient als een verlengstuk van de woonkamer? Of wilt u liever een levendige cottagetuin waarin iedere week wel weer iets nieuws is te zien? Of juist een gezellige en praktische ruimte waar kinderen kunnen spelen en ravotten? Alles is mogelijk.

Wij nemen graag de tijd om samen met u ideeën in kaart te brengen en te koppelen aan de mogelijkheden. Denk hierbij aan belangrijke zaken als ligging van de tuin, grondsoort en uw budget.

GreenFixx hoveniersbedrijf zorgt er graag voor dat u gedurende alle seizoenen kunt genieten van uw tuin.

GreenFixx is hét hoveniersbedrijf uit Vledder dat voor u de tuinaanleg in goede banen leidt.

Tuinaanleg

Het tuintonwerp voldoet aan uw wensen en u heeft de keuze voor beplanting, bestrating, verlichting en erfafscheidingen gemaakt. Oftewel er kan gestart worden met de tuinaanleg.

De eerste stap richting/naar uw droomtuin is de realisatie van het grondwerk -het fundament van uw nieuwe tuin- , het aanleggen van de bestrating, eventuele vlonders, pergola’s, en misschien zelfs een tuinhuis of een waterpartijen of vijver.

Nadat het ‘fundament’ gereed is, kan er worden gestart met de 'groene' werkzaamheden: het aanplanten van de beplanting, heesters, struiken en bomen en het aanleggen van uw gazon.

Uiteraard houden wij u tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin op de hoogte van de ontwikkelingen en de planning. Zo houdt u goed zicht op de voortgang. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw tuin geheel naar wens wordt aangelegd.

Tuinrenovatie

Vaak is tuin renovatie een hele praktische oplossing om uw tuin weer hernieuwd te laten lijken/ om uw tuin weer te laten stralen.  Door teveel achterstallig onderhoud of nieuwe ideeën en wensen voor uw tuin is tuinrenovatie dé oplossing. Bestaande elementen en materialen worden opnieuw gebruikt. Ook worden (volgroeide) planten weer gebruikt. Door de inzet van bestaande elementen oogt de tuin direct volgroeid.

Denk bijvoorbeeld eens aan die mooie boom waaraan u dierbare herinneringen heeft, deze komt misschien op een andere plek in uw tuin veel beter tot zijn recht. Kortom, uw tuin veranderen hoeft niet altijd een ingewikkelde ingreep te zijn.

GreenFixx laat uw tuin weer opnieuw stralen middels tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Een ding is zeker… Ieder huishouden met een tuin heeft te maken met tuinonderhoud OF
Iedere tuin, of dit nu een particuliere, bedrijfsmatige of een openbare tuin betreft heeft onderhoud nodig. Bij onderhoud denken we aan het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken en het bemesten van gazon/grond. Voor u misschien een hele klus, voor GreenFixx dagelijks werk, waardoor dergelijke werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Lees eens rustig door welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u kunnen verzorgen.

  • Incidenteel onderhoud, zoals het snoeien van vaste planten, heesters, struiken en bomen. Verwijderen van onkruid, bemesten van grond, onderhoud van uw gazon. Tevens behoort reiniging van bestrating tot de mogelijkheden.
  •  Voorjaar- en/of najaar onderhoud, waarbij GreenFixx de volgende werkzaamheden uitvoert: bemesten, onkruid verwijderen, gazon onderhoud, snoeien van vaste planten, heesters, struiken en bomen en bladruimen.
  • Compleet tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract. GreenFixx stelt een onderhoudscontract op, waarin duidelijk omschreven is wat de werkzaamheden betreffen.
  • Boomverzorging.


Bovenstaande onderhoudswerkzaamheden kunnen op verschillende frequentie worden uitgevoerd, bijvoorbeeld op basis van een jaarcontract, incidenteel maar ook op oproepbasis.

Wanneer u nog vragen heeft, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u dan graag verder.

 

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin