Tuinonderhoud

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin zowel voor particuliere tuin als voor bedrijfstuinen en openbaar groen.

Tuinonderhoud

Een ding is zeker… Ieder huishouden met een tuin heeft te maken met tuinonderhoud òf iedere tuin, of dit nu een particuliere, bedrijfsmatige of een openbare tuin betreft heeft onderhoud nodig. Bij onderhoud denken we aan het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken en het bemesten van gazon/grond. Voor u misschien een hele klus, voor GreenFixx dagelijks werk, waardoor dergelijke werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Gazononderhoud

Voor het uitvoeren van grondverbetering, egaliseren van gazon voor het leggen van graszoden of het inzaaien van uw gazon tot het onderhoud van uw gazon, bij GreenFixx bent u aan het juiste adres!

GreenFixx heeft de kennis en machines om uw gazon te verticuteren, beluchten en machinaal door te zaaien.

Boomverzorging: Heeft uw boom onderhoud of verzorging nodig? GreenFixx is gespecialiseerd in verantwoord boomonderhoud. Bij GreenFixx denken we altijd aan het belang van de boom: daarom werken we altijd dusdanig dat de levenscyclus van de boom wordt geoptimaliseerd. Met de juiste verzorging maken én houden we de boom mooi, zodat deze kan uitgroeien tot weer een uniek prachtexemplaar. We verzorgen de boom gedurende de hele levenscyclus; vanaf het planten en onderhoud tot veiligheid en het kappen. Diensten die we vaak uitvoeren zijn vormsnoei, begeleidingssnoei, dood hout verwijderen, boom kappen, stormschade verwijderen en boswal uitdunnen.

GreenFixx is de professionele hovenier in uw omgeving die u graag van dienst is. Het hoveniersbedrijf neemt graag uw ‘tuinzorgen’ uit handen en zorgt ervoor dat uw tuin er in ieder jaargetijde perfect onderhouden bij ligt.

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin.