Tuinonderhoud

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin zowel voor particuliere tuin als voor bedrijfstuinen en openbaar groen.

Tuinonderhoud

Een ding is zeker… Ieder huishouden met een tuin heeft te maken met tuinonderhoud òf iedere tuin, of dit nu een particuliere, bedrijfsmatige of een openbare tuin betreft heeft onderhoud nodig. Bij onderhoud denken we aan het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken en het bemesten van gazon/grond. Voor u misschien een hele klus, voor GreenFixx dagelijks werk, waardoor dergelijke werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Gazononderhoud

Voor het uitvoeren van grondverbetering, egaliseren van gazon voor het leggen van graszoden of het inzaaien van uw gazon tot het onderhoud van uw gazon, bij GreenFixx bent u aan het juiste adres!

GreenFixx heeft de kennis en machines om uw gazon te verticuteren, beluchten en machinaal door te zaaien.

 

GreenFixx is de professionele hovenier in uw omgeving die u graag van dienst is. Het hoveniersbedrijf neemt graag uw ‘tuinzorgen’ uit handen en zorgt ervoor dat uw tuin er in ieder jaargetijde perfect onderhouden bij ligt.

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin.