Op zoek naar een totaalconcept voor uw tuin?Vanaf nu ook tuinmeubelen te koop bij GreenFixx

Bij een overkapping, waar u het hele jaar heerlijk van kunt genieten hoort natuurlijk ook een goede tuinset of lounge set bij om het geheel af te maken, meubels mogen anno 2015 een mix en match zijn van verschillende materialen en types. Bijvoorbeeld vintage in combinatie met nieuw. Riet, teakhout of juist de mooie allweather loungesets en tuinmeubelen van Exotan.

Naast het geven van tuinadvies, het ontwerpen, aanleggen, renoveren of onderhouden van uw tuin bieden wij u nu ook een ruim assortiment aan tuinmeubel. Benieuwd naar de tuinmeubelen die GreenFixx voor u heeft geselecteerd om heerlijk lang na te kunnen tafelen na de BBQ of lekker te loungen onder de overkapping. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag de brochure aan per e-mail: info@greenfixx.nl