Certificaten

GreenFixx mag zich VCA* 2017 6.0 gecertificeerd  noemen. De organisatie is kritisch onder de loep genomen: een organisatie is immers zo goed als de mensen die er werken. Na bestudering van het systeem, het beantwoorden van vragen en een projectbezoek, kwam de auditor tot de conclusie dat GreenFixx voldoet aan alle eisen van VCA*.

VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het certificaat is een erkenning voor de maatregelen die zijn genomen om onze werknemers een veilige-, en gezonde werkomgeving te bieden. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers een VCA* certificaat als voorwaarde voor het uitvoeren van werkzaamheden: zij kunnen er op deze manier op vertrouwen dat er rekening wordt gehouden met veiligheid, gezondheid en milieu.

Klik hier voor ons VCA* 2008/5.1 Certificaat.

Erkend Leerbedrijf

Sinds 22 april 2013 is GreenFixx is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.