Tuinonderhoud

Een ding is zeker… Ieder huishouden met een tuin heeft te maken met tuinonderhoud òf iedere tuin, of dit nu een particuliere, bedrijfsmatige of een openbare tuin betreft heeft onderhoud nodig. Bij onderhoud denken we aan het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken en het bemesten van gazon/grond. Voor u misschien een hele klus, voor GreenFixx dagelijks werk, waardoor dergelijke werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Lees eens rustig door welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u kunnen verzorgen.

  • Incidenteel onderhoud, zoals het snoeien van vaste planten, heesters, struiken en bomen. Verwijderen van onkruid, bemesten van grond, onderhoud van uw gazon. Tevens behoort reiniging van bestrating tot de mogelijkheden.
  •  Voorjaar- en/of najaar onderhoud, waarbij GreenFixx de volgende werkzaamheden uitvoert: bemesten, onkruid verwijderen, gazon onderhoud, snoeien van vaste planten, heesters, struiken en bomen en bladruimen.
  • Compleet tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract. GreenFixx stelt een onderhoudscontract op, waarin duidelijk omschreven is wat de werkzaamheden betreffen.
  • Boomverzorging.

GreenFixx is dé effectieve oplossing voor onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin