Aangenaam, GreenFixx is de naam!

 

U wilt toch ook het liefst onbezorgd kunnen genieten van uw tuin?

U kunt ervoor kiezen om de werkzaamheden in uw tuin zelf te doen natuurlijk, maar wanneer u weinig ervaring heeft met tuinaanleg en onderhoud of in tijdnood zit, is de keuze voor een specialist wellicht snel gemaakt.

GreenFixx is de professionele hovenier in uw omgeving die u graag van dienst is.  Het hoveniersbedrijf uit Vledder neemt graag uw ‘tuinzorgen’ uit handen en zorgt ervoor dat uw tuin er in ieder jaargetijde perfect onderhouden bij ligt.

 

GreenFixx is gespecialiseerd in:

- Tuinontwerp en advies
-Tuinaanleg
-Tuinrenovatie
-Sierbestrating
-Tuinoverkapping, Schuttingen, Vlonders
-Onderhoud van zowel particuliere- als bedrijfstuinen
-Onderhoud van openbare groenvoorzieningen
-Boomverzorging
-Winteronderhoud

Tegenwoordig is een tuin meer dan functionele grond rondom een huis. Een tuin wordt gezien als een verlengstuk van de woonkamer. Naast praktisch móet een tuin ook sfeervol zijn. Tevens moet je plezier beleven aan je tuin, dit is het motto van Joost Ottink, oprichter en eigenaar van GreenFixx. Joost is specialist wanneer het om tuinontwerp, aanleg of onderhoud gaat.

GreenFixx is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt wanneer het om tuin gerelateerde zaken gaat. Bijna iedere aanvraag en tuinwens kan door GreenFixx gerealiseerd worden. Samen met de klant bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Tevens werkt GreenFixx samen met professionele bedrijven wanneer het gaat om méér complexe opdrachten, zodat wij ten allen tijde efficiënt te werk kunnen gaan.

Kijk hier voor de diensten van GreenFixx 
Voor vragen of advies kunt u contact opnemen via info@greenfixx.nl
Of bel: 06 - 11 08 72 58.