Gezocht: Enthousiaste hovenier in opleiding

Gepost op 1 aug, 2016

Gezocht: Enthousiaste hovenier in opleiding

Ben jij een jonge enthousiaste hovenier in opleiding met ambities om alles te willen leren van het vak?Dan biedt GreenFixx jou de mogelijkheid om alle  facetten van het hoveniersvak zelf ervaren! 

 

Bedrijfsinformatie; 

GreenFixx is het jonge, hoveniersbedrijf van Joost Ottink en staat  sinds 2012 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen.GreenFixx verzorgt zowel ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfs- en  particuliere tuinen en openbaar groen.

Ook omheiningen, pergola‚Äôs, vijvers, (sier)bestrating en boomverzorging behoren hierbij tot de  werkzaamheden.

 

Wat kunnen we jou bieden; 

Als hovenier in opleiding wil je natuurlijk zoveel mogelijk leren; van aanleg en onderhoud van kleine, middelgrote en grote projecten bij particulieren, bedrijven en openbaar groen tot sierbestrating en boomverzorging. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij  deze kans krijgt!

GreenFixx streeft dan er dan ook naar dat jij tijdens de stageperiode alle facetten van het hoveniersvak kunt ontdekken en biedt jou een gevarieerd aanbod van (hoveniers)werkzaamheden bij de diverse opdrachtgevers.

 

Neem contact met ons op; 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en wil je graag alle facetten van het vak leren, neem dan contact op met GreenFixx op telefoonnummer: 06-11087258 of stuur een e-mail naar: info@greenfixx.nl met je CV en motivatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe stagiair!


GreenFixx - Ontwerp, aanleg en onderhoud
Meerstal 6
8381 CS Vledder

M. 06-11087258 (Joost Ottink, eigenaar)
T. 0521-380608 (kantoor)
M. 06-50205116 (kantoor)

E. info@greenfixx.nl
W. www.greenfixx.nl

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *