Gezocht: Allround Hovenier Aanleg & Onderhoud

Gepost op 1 mrt, 2018

Gezocht: Allround Hovenier Aanleg & Onderhoud

Gezocht: Vakbekwaam Hovenier Aanleg & Onderhoud

GreenFixx is een jong hoveniersbedrijf en verzorgt zowel ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere, bedrijfstuinen en openbaar groen. In een klein team van vakmensen ben je werkzaam in onder andere de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en af en toe gemeentelijk groen. De werkzaamheden zijn afwisselend van aard, hierbij kun je denken aan het leggen van (sier)- bestrating, het plaatsen van schuttingen en pergola’s, het aanleggen van particuliere tuinen en het maken terrassen en vlonders. Anderzijds zorg je voor onderhoud wat betreft maai- en snoeiwerkzaamheden.

Omschrijving;
Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het goed en secuur uitvoeren van werkzaamheden (aanleg en/of onderhoud) bij zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en groenvoorzieningen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen materieel, waar veel waarden aan wordt gehecht! Je kunt prima zelfstandig werk uitvoeren. Het meeste van de tijd ben je alleen op pad en zul je op eigen initiatief beslissingen moeten nemen.

Functie eisen;
MBO-groen opleiding
Ervaring in aanleg (pré) en onderhoud
Flexibele werkhouding (geen 9.00 – 17.00 mentaliteit)
Goede vakkennis en kwaliteitsbewust
Goede sociale vaardigheden
Organisatorisch en werktechnisch inzicht
In bezit van VCA diploma
Moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
Rijbewijs BE + eigen vervoer

Uren per week:
Contract: Uitzenden / tijdelijk

Je motivatiebrief, voorzien van CV, kun je sturen naar GreenFixx, t.a.v. Joost Ottink, Meerstal 6, 8381 CS Vledder, of mail je CV naar info@greenfixx.nl

Contact: 06-50205116

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *