Artikel over GreenFixx in ‘Das Mooi!’

Gepost op 9 sep, 2013

Artikel over GreenFixx in ‘Das Mooi!’

Onderstaand artikel is gepubliceert in 'da's Mooi!'

 

Westerveld nog groener met GreenFixx!

Sinds een tijdje is Westerveld een jong en modern hoveniersbedrijf rijker; GreenFixx.
‘Meer plezier van uw tuin’ dat is het motto van Joost Ottink, oprichter van het nieuwe hoveniersbedrijf. 

Voor al uw ontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging
Al meer dan 15 jaar houdt Joost Ottink zich met zijn grote passie; tuinontwerp, aanleg en onderhoud bezig. De oprichting van zijn eigen hoveniersbedrijf GreenFixx is nu een logische (maar ook spannende) stap na zoveel jaar ervaring op dit specifieke gebied.
GreenFixx zal zich voornamelijk op de noordelijke provincies richten, waardoor de betrokken houding gekenmerkt wordt. En werkt zowel als hoofd- en onderaannemer. Het werk omvat grote en kleine projecten in opdracht van particulieren, bedrijven, instanties, verenigingen en (gemeentelijke) overheid.
Zomer of winter; werkzaamheden die met de tuin of bestrating te maken hebben? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij GreenFixx.


Inspirerende opdrachten
GreenFixx heeft zich de afgelopen periode al met een aantal bijzondere projecten beziggehouden. Één van deze projecten was de stadstuin in Groningen en het aanleggen van het terrein rondom het hoofdbad in Zwolle. Daarnaast ontfermt hij zich de komende maanden over tuinonderhoud van Hoeve Boschoord (trajectum Noord) en een interessant nieuw project; het terrein rondom het nieuwe Univé kantoor in Dwingeloo. Verder zijn er verschillende particuliere opdrachten binnengekomen, welke veel uitdaging bieden.
Inspiratie opdoen voor de aanleg van een nieuwe tuin kan op veel manieren. Denk aan tuinbladen, beurzen, boeken en niet te vergeten de collega-hoveniers waarmee Joost Ottink goed contact onderhoud. Ook heeft hij regelmatig contact met de verantwoordelijke architect van een woning of bedrijfspand.


Zomertuin en winterproof
Wat kan een hovenier in de winter voor uw tuin en terrein betekenen als het vriest? Sneeuwruimen, gladheidsbestrijding en natuurlijk boomverzorging / snoeien van vaste planten, heesters en bomen. Allemaal zaken waar je niet direct bij stil staat, maar wel degelijk mogelijk is bij GreenFixx.
In de zomermaanden ligt de focus voornamelijk op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere-, bedrijfstuinen en openbaar groen.
GreenFixx kan als jong hoveniersbedrijf nog veel voor de gemeente Westerveld betekenen. Jarenlange ervaring en specifieke vakkennis op gemeentelijk gebied zorgt ervoor dat het bedrijf onderscheidend is. Daarnaast vindt de jonge ondernemer het belangrijk altijd oog voor kwaliteit te hebben. ‘vanzelfsprekend goede kwaliteit bieden en heldere communicatie met de betrokken partij’ dit is voor GreenFixx altijd het uitgangspunt.


Een groene toekomst
GreenFixx wil de komende jaren verder uitgroeien tot een professioneel en bovenal duurzaam hoveniersbedrijf. Daarnaast wil Joost Ottink met GreenFixx graag een erkend leerbedrijf zijn voor zowel stagiaires als sw-medewerkers zodat zij ook in Westerveld genoeg mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen op dit gebied.
Maak gewoon eens geheel vrijblijvend
een afspraak om te horen hoe uw tuin
kan opknappen met de GreenFixx aanpak!


GreenFixx
Meerstal 6, 8381 CS Vledder
T. 0521-380608
M. 06-11087258
info@greenfixx.nl
www.greenfixx.nl

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *